Om

Sådan begyndte det hele

Det er efterhånden ved at være et stykke tid siden, jeg som 12 årig fik mit første Kodak plastik kamera i hånden og begyndte at fotografere og som lige siden har været en stor del af mit liv.


Jeg er født den 1. marts 1947, så det er i skrivende stund 60 år siden det hele begyndte og der er så blevet klikket nogen tusinde gange på de mange forskellige fotografiapparater jeg har haft gennem tiden.


I starten blev filmene sendt til fremkaldelse og det var jo ikke helt billigt, men senere begyndte jeg selv at fremkalde mine film og lave billeder i mørkekammeret.


De senere år og specielt efter jeg er gået på pension, har det fyldt alt den tid jeg kunne finde mellem græsslåning og familiepleje.


Udrustningen i dag består af 2 Canon 5D mark III, samt diverse objektiver. Derudover er der også speed light og studieflash, samt triggere og baggrunde m.m.


Gennem årene har jeg i kortere og længere perioder arbejdet sammen med professionelle fotografer og har også været medlem af flere forskellige fotoklubber.


I dag laver jeg forskellige freelance opgaver og selvfølgelig fotograferer jeg, når der er barnedåb, konfirmationer, bryllupper og andre større eller mindre begivenheder.


Studie fotografering, portrætter, natur, dyr og produkt fotografering er også med på programmet.